Uusi Mazda6 sekä farmarina että sedanina

Mazda esitteli Geneven vuoden 2018 autonäyttelyssä täysin uuden Mazda6-mallin sekä farmari- että sedan-korilla. Katso alta Car Talkerin video, jossa esitellään uusi kuusi.Uuden Mazda6:n ilmeessä on samaa itsevarmuutta kuin kesällä 2017 markkinoille tulleessa uudessa CX-5:ssä. Auton ilme on sekä tyylikäs että huomiota herättävä.


Myös moottorivalikoima on tuttu CX-5:stä. SKYACTIV-bensiinimoottorista tulee tarjolle kolme vaihtoehtoa ja kaksi iskutilavuutta. Kaksilitrainen tarjoaa 145 ja 165 hevosvoiman huipputehon. Malliston tehokkain moottori, 2,5-litrainen SKYACTIV-bensakone, tarjoaa 194 hevosvoiman teholukeman.


Dieselmoottorina toimii 2,2-litrainen SKYACTIV, josta tulee tarjolle 150- ja 184-hevosvoimainen tehoversio. Huippuväännöt ovat 420 ja 445 newtonmetriä.Mazdan SKYACTIV-moottoreiden todellista herkkupalaa joudumme odottamaan vielä vuoden verran. Silloin estradille saapuu SKYACTIV-X-bensiinimoottori, jonka keskikulutuslukeman luvataan alkavan kakkosella. Polttomoottorin kehitys ei todellakaan ole vielä päätöksessään.


Videolla esiintyy myös kaunis KAI-konsepti, joka enteilee tulevan uuden Mazda3 muotoja.0 comments
Mikä KaaraTV?
Tilaa uutiskirjeemme!

KaaraTV tai Kaara Televisio on pitkän linjan koeajo-ohjelman ja television autoiluohjelman tuottajan ja toimittajan Antti Liinpään oma blogi- ja videoblogi-kanava, joka pureutuu autoilun ja liikkumisen kiehtovaan maailmaan.

Lue lisää

 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

© 2014-2020 by Tuotantotalo Samuus Oy