Nyt uutta Suomessa: KaaraTV-ohjelma tekee paluun!

Updated: an hour ago

Aloin päivittää useamman videon viikkotahtia uutta materiaalia Kaara Television YouTube-kanavalle kesällä 2019. Kanava lähti kivasti kasvuun ja videot ovat saaneet hyvää palautetta. No, mainoksista tulee välillä negatiivista palautetta.Monet todella mukavat palautteet ovat koskeneet vuosina 2004-2016 tuottamiani television autoiluohjelmia. Moni on kaivannut Nelosen Startia tai Kutosen Kaaraa. Kiitoksia siitä!


Mietin toivottuani koronaviruksen aiheuttamasta taudista ja palatessani yksinyrittäjän töihini, miten voisin palvella heitä, jotka kaipaavat Nelosen Startia. Syntyi idea KaaraTV:n jäsenalueesta, jonne tuottaisin Nelosen Startin tyylillä koeajo- tai auto-ohjelmia.


Tuumasta toimeen ja tänään 2.5.2020 avautuu uusi anttitv.com, jossa tarjoan mahdollisuutta hankkia tuottamiani digitaalisia tuotteita. Kärjessä alkuvaiheessa on KaaraTV:n arvosisällön jäsenyys vuodelle 2020, mutta pian on tulossa mm. valmennusmateriaalia, miten tuottaa nopeasti laadukkaita videoita auto- ja asuntomyynti-ilmoituksiin. AnttiTV toimii myös asiakkailleni tuottamieni videoiden digimyyntialustana.
KaaraTV:n jäsenenä saat katsottavaksi vuoden 2020 aikana 20 koostettua ja juonnettua KaaraTV-jaksoa sekä jakson kahden koeajon erilliset koeajovideot, joita tulee katsottavaksi vähintään 40, koska per ohjelma on vähintään kaksi autoa koeajossa.


Tarjoan tätä mahdollisuutta 99,00 euron hinnalla, mutta nyt kevään kunniaksi aikavälillä 2.-9.5.2020 hinta on vain 69,00 euroa.


Hankkimalla jäsenyyden tuet minun koeajojen tuotantotoimintaa ja mahdollista ohjelman tuotannon. KaaraTV:n jäsenalueella ei ole mitään kaupallisia kytköksiä eli kaikki tuotantoresurssit tulevat jäseniltä. Olisin todella ilahtunut ja kiitollinen, jos haluaisit tulla mukaan!


Linkistä pääset suoraan hankkimaan vuoden 2020 KaaraTV:n arvosisällön jäsenyyden tarjoushinnalla 69,00 euroa. Ensimmäisessä jaksossa koeajossa on uusi ladattava hybridi Audi Q5 55 TFSI e Quattro ja sähköauto Jaguar I-Pace EV400. KaaraTV:n maksullinen sisältö on eksklusiivista eli ko. sisältö ei ole tarjolla missään muualla.


KaaraTV:n arvosisällön toisessa jaksossa koeajossa on kaksi kiinnostavaa ladattavaa hybridiä: Skoda Superb iV ja DS 7 Crossback E-Tense.


Tarjoushinta 69,00 euroa on voimassa 23.-31.5.2020. Normaalisti hinta on 99,00 euroa. Hinta sisältää alv. 24 %.


30,00 euron alennukseen oikeuttava koodi on ANTTIOFF30.


Tarjoan myös mahdollisuutta seurata KaaraTV:n arvosisältöä kuukausimaksulla (9,90 euroa/kk).


Tarjoalla on niin ikää KaaraTV:n uusimman jakson sisältö kahden viikon ajan hintaan 7,90 euroa.

Antti Liinpää ja autovideoblogi KaaraTV ja YouTube-kanava Kaara Televisio tarjoaa sinulle oman valistuneen näkemyksensä autoista, autoilusta ja autoalasta. Näkemyksen taustalla on vuodesta 2004 autoiluohjelmia tuottanut, toimittanut, kuvannut ja leikannut viestinnän ja median moniottelija Antti Liinpää.


Kaaran blogintekstejä koeajoja, uutisia ja vinkkejä löydät osoitteesta: https://www.kaaratv.com


Kaaran sosiaalisen media kanavat ovat:

https://www.youtube.com/c/kaaratelevisio

https://www.facebook.com/kaaratelevisio

https://www.twitter.com/kaaratelevisio

http://www.instagram.com/kaaratelevisio


KaaraTV:n tuotantoyhtiö on https://www.tuotantotalosamuus.com/


KaaraTV:n maksullinen koeajo- ja ohjelmasisältö on tarjolla osoitteessa https://www.anttitv.com


Antti Liinpää, KaaraTV

Mikä KaaraTV?
Tilaa uutiskirjeemme!

KaaraTV tai Kaara Televisio on pitkän linjan koeajo-ohjelman ja television autoiluohjelman tuottajan ja toimittajan Antti Liinpään oma blogi- ja videoblogi-kanava, joka pureutuu autoilun ja liikkumisen kiehtovaan maailmaan.

Lue lisää

 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

© 2014-2020 by Tuotantotalo Samuus Oy