Nelosen Startissa koeajossa uusi Mercedes S-sarja - Peter Geitel johtajana, Antti Liinpää Aaltosena

Updated: Jun 23, 2020

Nelosen Startin Johtajan ja Aaltosen koeajossa maailman parhaimmaksi autoksi tituleerattu Mercedes-Benz S-sarja. Peter Geitel johtajana, Antti Liinpää Aaltosena. Koeajo tuotettu ja esitetty Nelosen Startissa keväällä 2014.

Edesmenneen kollegani ja ystäväni muistoksi julkaisen muutaman Tuotantotalo Samuusin YouTube-kanavan kätköissä julkaisua odottavan koeajon tai ohjelman historiasta. Aloitan näiden sisältöjen julkaisun keväällä 2014 kuvatun Mercedes-Benzin uuden S-sarjan koeajosta, johon Petsku kirjoitti hauskan Johtaja ja Aaltonen -tarinan.


***MAINOS***


Olin juuri ennen kuvauksia siivonnut vaatekaappini ja vienyt kaikki vanhat puvut kierrätykseen, joten vaatetus ei oikein ollut Aaltosen tasolla. Peter sen sijaan oli juuri siinä vireessä myös vaatetuksen osalta kuin oli kässäriin kirjannut ja kuvannut. Kuvauksissa oli hauskaa ja ne sujuivat vikkelästi, kuten olimme suunnitelleet ja tottuneet. Kuvaajana toimi Erno Kalalahti.


Antti Liinpää


Alla olevasta videosta voi katsella, miten yhden kohtauksen kuvaaminen ei mennyt aivan kertaotoksella purkkiin.

#Mercedesbenz #mercedesbenzsclass #petergeitel #anttiliinpaa #nelonenstart

0 comments
Mikä KaaraTV?
Tilaa uutiskirjeemme!

KaaraTV tai Kaara Televisio on pitkän linjan koeajo-ohjelman ja television autoiluohjelman tuottajan ja toimittajan Antti Liinpään oma blogi- ja videoblogi-kanava, joka pureutuu autoilun ja liikkumisen kiehtovaan maailmaan.

Lue lisää

 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

© 2014-2020 by Tuotantotalo Samuus Oy