Mietitkö sähköauton hankintaa?

Videolla iso kattaus ajankohtaista tietoa sähköautoilusta ja lataamisesta Suomessa. KaaraTV:n Antti Liinpää osallistui auto- ja liikennetoimittajien järjestämään Sähköautopäivään 20.7.2018, johon osallistui niin auto- ja liikennetoimittajia kuin latausoperaattorifirmojen ja automaahantuojien edustajia.

Videolla ovat mm. äänessä Marcus Grönholm (kauppakeskus Strand, Inkoo), Tommi Lempinen (IS Autot), Olli Kananen (Liikennevirta Oy), Kari Pitkänen (Lännenmedia), Sami Saarilahti (Fortum Charge & Drive) ja Otto Kahra (Plugit Finland).

#sähköauto #sähköautoilu #suomi #lataaminen #virta #fortum #plugit #kauppakeskusstrand #fiskars


Kaaratv tarjoaa sinulle oman valistuneen näkemyksensä autoista, autoilusta ja autoalasta. Näkemyksen taustalla on vuodesta 2004 autoiluohjelmia tuottanut Antti Liinpää.


Kaaran sosiaalisen media kanavat ovat:

http://www.facebook.com/kaaratelevisio | http://www.twitter.com/kaaratelevisio | http://www.youtube.com/c/kaaratelevisio | http://www.instagram.com/kaaratelevisio

0 comments
Mikä KaaraTV?
Tilaa uutiskirjeemme!

KaaraTV tai Kaara Televisio on pitkän linjan koeajo-ohjelman ja television autoiluohjelman tuottajan ja toimittajan Antti Liinpään oma blogi- ja videoblogi-kanava, joka pureutuu autoilun ja liikkumisen kiehtovaan maailmaan.

Lue lisää

 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

© 2014-2020 by Tuotantotalo Samuus Oy