Kialla historiallisen hyvä toukokuu – ensirekisteröinneissä kaikkien aikojen ennätys!

Updated: Jun 23, 2020

Kia porskuttaa haastavassa markkinatilanteessa. Kia saavutti toukokuussa kolmannen sijan henkilöautojen ensirekisteröinneissä. Kian markkinaosuus oli 9,2 prosenttia, joka on merkin kaikkien aikojen kuukausikohtainen ennätys Suomessa.


TIEDOTE 1.6.2020


Kia saavutti toukokuussa kolmannen sijan henkilöautojen ensirekisteröinneissä. Kian markkinaosuus oli 9,2 prosenttia, joka on merkin kaikkien aikojen kuukausikohtainen ennätys Suomessa. Saavutus vahvisti Kian asemaa Suomen viidenneksi rekisteröidyimpänä henkilöautomerkkinä kuluvan vuoden aikana. Kian tammi-toukokuun markkinaosuus oli 7,0 prosenttia.

”Kulunut vuosi on ollut Kialle erittäin hyvä niin automyynnin kuin jälkimarkkinoinninkin osalta. Toukokuu oli Kialle ensirekisteröintien valossa kaikkien aikojen paras Suomessa. Saavutus on huima merkiltä, joka on ollut Suomen markkinoilla vasta vuodesta 2004 lähtien. Tämä on osoitus siitä, että Kia on noussut Suomen halutuimpien henkilöautomerkkien joukkoon”, Kia Brand DIrector Rami Kittilä sanoo.


***MAINOS***Vuoden alku oli Kialle vahva, mutta merkki on onnistunut säilyttämään asemansa viime kuukausien haastavasta tilanteesta huolimatta. Suomessa rekisteröitiin toukokuussa 53,1 prosenttia vähemmän uusia henkilöautoja kuin vuosi sitten vastaavana ajankohtana.

Uusia Kia-autoja rekisteröitiin Suomessa toukokuussa 451 kappaletta. Kia-autoja on rekisteröity viiden ensimmäisen kuukauden aikana yhteensä 2686 kappaletta.

”Jälleenmyyjämme ovat tehneet loistavaa ja vastuullista työtä Kia-asiakkaidemme eteen. Lisäksi olemme pystyneet laajentamaan myynti- ja huoltoverkostoamme Suomessa keskeisillä paikkakunnilla. Mallistomme on huippuiskussa uusien hybridi- ja sähköautojemme myötä”, Kittilä kertoo.

0 comments
Mikä KaaraTV?
Tilaa uutiskirjeemme!

KaaraTV tai Kaara Televisio on pitkän linjan koeajo-ohjelman ja television autoiluohjelman tuottajan ja toimittajan Antti Liinpään oma blogi- ja videoblogi-kanava, joka pureutuu autoilun ja liikkumisen kiehtovaan maailmaan.

Lue lisää

 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

© 2014-2020 by Tuotantotalo Samuus Oy