KaaraTV Podcast #2 - vieraana Verkkokaupan käsikirjan 2019 kirjoittanut Kari "Wiki" Wikholm

Kari "Wiki" Wikholm on 80-luvulla automaailmaan mukaan lähtenyt pitkän linjan autokaupan ammattilainen, jonka 30-vuotisen autokauppias-uran huippuhetki oli Autoverkkokauppa.comin (nyk. Autoverkkokauppa.fi) avaaminen keväällä 2015, jota Wiki oli myyntipäällikkönä suunnittelemassa ja perustamassa.


Wiki osallistui vuoden 2018 lopulla pelastakaa Redi -kilpailuun ja kehitti mittariston, jolla voidaan arvioida verkkokaupan palvelun onnistumista. Mittaristo toimi pohjana Wikin heinäkuussa 2019 julkaisemalle ajankohtaiselle esikoiskirjalle Verkkokaupan käsikirja 2019. Luvassa todella paljon kiinnostavaa asiaa verkkokaupasta ja automaailmasta.


Haastattelu tehtiin 4.7.2019 Wikin harrasteautossa vuoden 1967 Dodge Dartissa. Jos auto kiinnostaa, kannattaa katsoa Podcastin videoversio alta!Kuuntele jakso Spotifyssä ja muista tilata Kaara Podcast!


0 comments
Mikä KaaraTV?
Tilaa uutiskirjeemme!

KaaraTV tai Kaara Televisio on pitkän linjan koeajo-ohjelman ja television autoiluohjelman tuottajan ja toimittajan Antti Liinpään oma blogi- ja videoblogi-kanava, joka pureutuu autoilun ja liikkumisen kiehtovaan maailmaan.

Lue lisää

 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

© 2014-2020 by Tuotantotalo Samuus Oy