Mikä KaaraTV?

Tervehdys!

Aloin testaamaan autoja ammattimaisesti vuonna 2002. Ensimmäinen autoilun tv-ohjelmani alkoi Nelosella vuonna 2004. Takana on tuhansia ja tuhansia uusien sekä käytettyjen autojen koeajoja.

Vuosien varrella on tullut selväksi, että moni autoista kiinnostunut tai autoaan vaihtava suomalainen on seurannut toimittamiani autoiluohjelmia, joita ovat olleet Koeajo.tv, Start! ja Kaara. Palautetta on tullut ja se on selvää, osa tykkää, osa ei.

 

Hyvä niin, sillä tavoitteenani ei ole ikinä ollut miellyttää kaikkia. Tuotan koeajovideoitani ja muita autoalan tarinoitani rakkaudesta lajiin ja omalla tyylilläni. Näin ovat tehneet myös muut ohjelmissani esiintyneet koeajajat, kuten suuresti arvostamani edesmennyt kollegani Peter "Petsku" Geitel.

 

KaaraTV-ohjelmaa esitettiin Kutosella vuosina 2014-2016, Start!-ohjelmaa Nelosella 2006-2014 ja Koeajo.tv:tä Nelosella 2004-2005. Television osalta ei voi sanoa ei koskaan, mutta mitään suunnitelmia KaaraTV:n televisioon paluusta ei ole.

 

Nyt tuotan koeajoraportteja, vinkkejä ja autovideoita tänne Kaaratv.com:n saitille, Kaara Televion YouTube-kanavalle, Nettiauton TaukopaikalleNettiveneen Taukopaikalle, Nettiauton YouTubeen ja Nettiveneen YouTubeen.

Tarjoan myös pitkän kokemukseni kaikkien niiden käyttöön, jotka kaipaavat apua nykyisessä automerkkien, -mallien, -luokkien ja -uutuuksien viidakossa. Palveluihin voi tutustua sivulla: kaaratv.com/book-online

Ideoita, toiveita, ajatuksia, ruusuja ja risuja voi lähettää alla näkyvään sähköpostiosoitteeseen. Kiitos!

Antti Liinpää

antti@kaaratv.com

Mikä KaaraTV?
Tilaa uutiskirjeemme!

KaaraTV tai Kaara Televisio on pitkän linjan koeajo-ohjelman ja television autoiluohjelman tuottajan ja toimittajan Antti Liinpään oma blogi- ja videoblogi-kanava, joka pureutuu autoilun ja liikkumisen kiehtovaan maailmaan.

Lue lisää

 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

© 2014-2020 by Tuotantotalo Samuus Oy