Car Dashboard
Above the Clouds

Autoiluohjelma KaaraTV, autoalan blogi kaaratv.com sekä KaaraTV Podcast tarjoaa sinulle oman valistuneen näkemyksensä autoista, autoilusta, autoalasta ja liikkumisesta. Näkemyksestä vastaa vuodesta 2004 autoiluohjelmia ja -videoita tuottanut ja toimittanut Antti Liinpää.

 

KaaraTV uusi autoiluohjelma starttasi yleisön pyynnöstä tauon jälkeen toukokuussa 2020. Tuotamme ohjelmaa nyt vain ja ainoastaan maksavalle yleisölle eli jos haluat nähdä Antti Liinpää laadukkaita koeajovideoita ja muuta autoilusisältöä, tule mukaan arvosisällön jäsenalueelle. Mahdollisuus liittyä edulliseen 9,90 euron kuukausihintaan tai Vuoden 2020 jäseneksi hintaan 99,00 euroa. Molemmilla vaihtoehdoilla näet kaikki ohjelmat ja videot. Nyt sinulla mahdollisuus katsoa ohjelmia, koeajovideoita sekä extramateriaaleja, kuten luokkakatsauksia ja ostosuosituksia myös Vimeossa vuokraamalla videon tai ohjelman katseluoikeuden 48 tunniksi. Pääset tutustumaan tarjontaa täällä KaaraTV-blogissa ylävalikon Ohjelmat-, Koeajot- ja Extrat-linkeistä.

 

Autoihin ja autoiluun keskittyvä YouTube-kanava Kaara Televisio palvelee mm. koeajoautojen ensifiilisvideoilla ja Antin minkä ostaisin -tarinoilla. Tilaathan kanavan, jos tykkäät! Nyt uutuutena Antti Liinpää autoasiantuntijuutta voi ostaa henkilökohtaiseen käyttöön, kun pohdit auton vaihtoa tai uuden ostamista. Tutustu ja tilaa.

KaaraTV-mainos-23062020-1920x.jpg
Menossa mukana
square_v3.png
Mikä KaaraTV?
Tilaa uutiskirjeemme!

KaaraTV tai Kaara Televisio on pitkän linjan koeajo-ohjelman ja television autoiluohjelman tuottajan ja toimittajan Antti Liinpään oma blogi- ja videoblogi-kanava, joka pureutuu autoilun ja liikkumisen kiehtovaan maailmaan.

Lue lisää

 

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon

© 2014-2020 by Tuotantotalo Samuus Oy